Bij ons aan de slag!?

Van de Weijer Drogerij is een Brabants familiebedrijf en is ruim 25 jaar een drogerij voor diverse (rest)stromen.

Intussen zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste duurzame drogerijen in Europa. Wij blijven dagelijks werken en ontwikkelen zodat onze productielijnen voorzien zijn van de best beschikbare technieken.

Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat ruim 1.200.000 kg reststromen uit de voedingsmiddelen industrie opnieuw hergebruikt kan worden en opnieuw ingezet kan worden als een grondstof voor voer.

Wil jij ook bijdragen aan alle verdere ontwikkelingen en verduurzaming van onze onderneming en toekomst?

Bekijk dan nu onze onderstaande vacatures en stuur je CV!

 

 

 

Algemeen medewerker

Werk voor een echte aanpakker!

 

We zijn op zoek naar een leuke collega die ons team gaat versterken in de productie. 

Wij zijn op zoek naar een aanpakker die zelfstandig kan werken. Je zorgt ervoor dat de machines en installaties tijdig voorzien worden van producten om te verwerken. Daarnaast valt ook onder je verantwoordelijkheid dat de productiehallen altijd netjes en onderhouden zijn. 

De middelen die je o.a. nodig hebt om de processen goed te laten verlopen zijn een shovel en een heftruck. Ervaring heeft de voorkeur maar denk jij dit snel onder de knie te krijgen dan solliciteer naar deze functie!

Werkzaamheden die bij je taken horen:

- Zorgen dat productielijnen tijdig voorzien worden van producten
- Bigbags afvullen
- Productieruimtes onderhouden
- Laden en lossen met shovel en heftruck

Ben jij fulltime beschikbaar en wil jij werken in dag en nachtdiensten solliciteer dan bij ons! Wij bieden je uitzicht op een vaste baan en een passend salaris! 

Ook zijn er mogelijkheden voor ZZP-ers en partimers die alleen in het weekend (dag- en nachtdiensten) willen werken. 
 
Mail je CV naar personeel@vdwdrogerij.nl 
Vragen? Bel! 077-8200206
 
 
 
 
 

Elektricien

Van alle markten thuis

 

Als zelfstandig elektromonteur voer je installatiewerkzaamheden uit aan de machines en installaties. Je verricht alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden waaronder ook reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast los je eventuele storingen op.

Ook zijn er mogelijkheden voor ZZP-ers en partimers
 
Mail je CV naar personeel@vdwdrogerij.nl 
Vragen? Bel! 077-8200206
 

Onderhoudsmonteur

Een sleutelaar die alles in de gaten houd

 

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een collega die storingen (mechanische) kan verhelpen en regulier onderhoudswerkzaamheden kan plannen en uitvoeren samen met je collega’s. 

Op den duur zul je ook de productie gaan aansturen en plannen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van onze drogers en stookinstallatie. Hierin word je uiteraard in begeleid en opgeleid..

Ben jij fulltime beschikbaar en zoek jij werk bij een organisatie die jou betrokkenheid waardeert, neem dan contact op. Wij bieden je uitzicht op een vaste baan en een passend salaris! 

Mail je CV naar personeel@vdwdrogerij.nl 
Vragen? Bel! 077-8200206