Familie van de Weijer

Duurzame samenwerking met Van de Weijer

Als familiebedrijf zijn wij van mening dat een duurzame samenwerking de sleutel is tot een succesvolle relatie.

Stabiliteit en zekerheid van de lange termijn visie vertalen we in onze korte responstijd en een hoogwaardige service aan onze klanten. Dit samen met de flexibiliteit die wij bieden met onze collega’s vormt het fundament van een goede en duurzame samenwerking met Van de Weijer Drogerij.

Loondrogen en eigen verwerking

Productiecapaciteit van 120.000 ton per jaar

Wij werken zowel in opdracht van de leverende partij als voor eigen rekening. Met een productiecapaciteit van 120.000 ton per jaar, is geen badge te groot. Dit betekent niet dat de drogerij alleen grote volumes verwerkt. Een ondergrens bestaat niet. Naast verschillende drooglijnen beschikt de onderneming ook over eigen transportmiddelen en voldoende logistieke faciliteiten voor aan- en afvoer en milieuverantwoorde opslag. Wat voor eigen rekening gebeurt, is bestemd voor de handel.

Innovatief ondernemerschap

Geen CO2 Geen Gas

Dat is het antwoord op relevante maatschappelijke ontwikkelingen. Want aan de ene kant streeft de overheid naar een forse beperking van de CO2 uitstoot. Aan de andere kant geldt een even drastische reductie van het gebruik van fossiele brandstoffen.

CO2 emissie nihil

Op basis van dertig jaar ervaring, geldt onze werkwijze als toonbeeld voor de branche. Het verwerken van alle soorten reststromen gebeurt inpandig in een gesloten circuit. Alle benodigde warmte-energie is afkomstig uit eigen bron. 

De CO2 emissie van de eigen biomassacentrale: nihil. Energiehuishouding in het bedrijfspand: zelfvoorzienend. Gasaansluiting: nee.
 

Van de Weijer Drogerij

Industrieterrein Panningen 125
5981 NC Panningen
Nederland

Telefoon: 077 820 0206
Fax: 077 820 0207
E-mail: info@vdwdrogerij.nl