GMP gecertificeerd, beter bestaat niet

GMP logo
GMP gecertificeerd, beter bestaat niet

Geen compromis als het gaat over de zorg voor maatschappij en milieu. Wij zoeken nooit de grenzen van het toelaatbare op. Want waar milieuzorg in de regel als kostenpost geldt, is het ons verdienmodel. Het verwerkingsproces van drogen en scheiden is volledig transparant. De inspanningen zijn gericht op de verantwoorde verwerking van reststromen met waardevermeerdering of kostenbeheersing als prettige bijkomstigheid.

Drogen en scheiden

  • verlening houdbaarheid
  • vernietiging bacteriële verontreinigingen
  • bestrijding schimmelvorming
  • voorbereiding externe eindverwerking
  • upgrade productkwaliteit
  • transformatie van afval naar grondstof

Wat na het drogen en scheiden voor verdere of eindverwerking overblijft, voldoet gegarandeerd voor de volle honderd procent aan alle wettelijke eisen. Daar bovenop produceren wij strikt conform de afspraken die van kracht zijn tussen branchegenoten en afnemers. Het bewijs hiervan is het GMP certificaat (registratie- nummer 20233). Beter bestaat niet. Daar valt geen speld tussen te krijgen.

Het continu beantwoorden aan de strengste normen, heeft als voordeel dat de bedrijfsvoering altijd op het hoogste niveau acteert. Dit geldt ook voor de ondersteunende diensten. Het laboratorium is beschikbaar voor professionele proeven en analyses in combinatie met advies over drogen en scheiden voor derden.

Van de Weijer Drogerij

Industrieterrein Panningen 125
5981 NC Panningen
Nederland

Telefoon: 077 820 0206
Fax: 077 820 0207
E-mail: info@vdwdrogerij.nl